Babamasszázs és Babamasszázs oktatás

A Babamasszázs a thai masszázs fogásaira épülő szabadalmaztatott módszer, mely Baranyi Ágnes oktatóm nevéhez fűződik (BBMM Babamasszázs). 


A babamasszázs nem csupán egy masszázs, hanem az érintés művészete, mely remek lehetőséget nyújt, hogy még bensőségesebb kapcsolat alakuljon ki a gyermek és a szülők között. Nemcsak anyukák, hanem apukák részére is ajánlott!

Mire is jó a babamasszázs?

Lehetőséget ad, hogy alaposabban megismerjük gyermekünket és ő minket, mélyebb kapcsolatot tudunk kialakítani a segítségével. 

Megelőzhetjük a betegségeket, vagy ha már kialakultak a problémák, akkor kezelhetjük, azokat ezen módszer segítségével. Ki ne emlékezne, amikor gyermekkorában édesanyja megsimogatta a "pocakját" és enyhült a hasfájása.

 
A babamasszázs rendszeres végzése elősegíti az izomrendszer fejlődését és a mozgáskoordináció kialakulását. 


Serkenti a létfontosságú szervek működését (emésztés, keringés, légzés). Segít a relaxációban és az esti elalvásban. 


Jó hatással van a baba testi fejlődésére, de elégedettséget, jó közérzetet biztosít a szülőnek is. 
A gyermekekkel való szeretetteljes foglalkozás, mint a babamasszázs olyan bensőséges légkört teremt a családban, amelyben családtagok a hétköznapi gondoktól feloldódva, a stressztől megszabadulva tapasztalhatják meg az együvé tartozás érzését, a kötődés elmélyülését. A babamasszázs támogatja mindkét szülő önértékelésének javulását is. 

Kivitelezés

A masszázshoz nem feltétlenül szükséges olaj. Thai jellegénél fogva rugdalózóba történik, de természtesen lehet olajos masszázst is alkalmazni, ügyelve a megfelelő olaj válalsztásra.
 

Babamasszázs oktatás szülők részére csoportosan 

Kiscsoportos foglalkozásokat tartok, melynek célja, hogy a lehető legjobban el tudják sajátítani a szülők a legfontosabb masszázs-fogásokat. A foglalkozások 2 naposak, a leghatékonyabb tanulás érdekében. Ha felkeltette érdeklődését a babamasszázs és szívesen elsajátítaná, jelentkezzen bátran!

Babamasszázs oktatás szülők részére egyénileg

Az egyéni oktatás magába foglalja a házhoz történő kiszállást. Az oktatás a megszokott otthoni környezetben történik, ami egyszerűbb a szülőknek és a babának is.